E-Book

Gratis E-Book “Veerkrachtige verenigingen”

In dit gratis E-book zijn een aantal inspirerende observaties opgenomen, voorbij het tijdperk corona. Tegelijkertijd is het ook bedoeld als een ‘’boek met een open eind’’. Het is ook een oproep aan de lezers om zelf een hoofdstuk toe te voegen met inspiratie voor anderen.

Als we later op onze loopbaan terugkijken, zullen we het nog vaak over het voorjaar van 2020 hebben. Maar nu hebben we daar nog helemaal geen tijd voor, want er moet zoveel gebeuren. Maar dat kan ook. Het zijn spannende tijden. Het zijn kansrijke tijden.

In dit E-book zetten wij 25 kansen uiteen. Kansen die uniek zijn door corona en/of kansen waar nu juist dankzij corona een gewenste of lang gekoesterde versnelling op kan plaatsvinden. Onze voorbeelden zijn bedoeld als luchtige beschouwingen in deze voor ons allemaal uitdagende en soms zware corona tijd.

Dit E-book is bedoeld als een ‘’boek met een open eind’’. Het is ook een oproep aan jullie als lezers om zelf een hoofdstuk toe te voegen met inspiratie voor anderen. Dit boek wordt daarmee een platform voor alle verenigingen post-corona. Een platform die voor ons allemaal bereikbaar en aan te vullen is.

Klik op deze link en laat je triggeren door onze eerste bèta versie en bouw vooral daarop door.

Geef eigen input en voorbeelden, vul aan en creëer daarmee nog meer waardevolle informatie voor je collega verenigingsprofessionals.

Heb je input of goede aanvullende ideeën, mail deze dan naar info@denederlandseassociatie.nl Wij zullen dankzij deze co-creatie periodiek het ‘’E-book’’ aanvullen met alle input die we ontvangen. En iedere vernieuwde versie zullen wij weer verspreiden namens ons allemaal.

Want juist samen zorgen we voor nog een krachtigere verenigingswereld, tijdens en ook na deze coronatijd!

 

 

Gratis E-Book “Dare to be different”

Lees ook het eerder uitgebrachte E-book Dare to be different. De auteurs hebben dit E-book bedoeld als ondersteuning voor verenigingen in Nederland. Het delen van hun ervaring ten voordele van medewerkers, managers, directeuren en bestuurders van verenigingen zal hopelijk leiden tot meer succesvolle verenigingen.
Klik op deze link om het E-book te lezen