versterking_boom

Wij versterken uw organisatie

Leden zijn niet meer als vanzelfsprekend verbonden aan een vereniging.
Leden verwachten een sterke professionele ledenorganisatie die hen geeft wat ze verwachten. 

 Met ruim 30 ZZP-er (verenigingsspecialisten) en aangesloten bedrijven hebben wij de expertise en energie om uw vereniging te transformeren.
Wij blijven bij u tot uw ledenorganisatie sterk is.

Blogs

  Vereniging + anders doen = ledenmagneet

 

Richard Branson deed dingen anders en mensen lachten daarom. Vaak zie je dat verandering moeilijk is. De laatste 10 jaar is echter vast komen te staan dat verandering essentieel is voor bedrijven, medewerkers en ook voor verenigingen. Als je de gebaande paden bewandeld kom je telkens op dezelfde plek. En als de vereniging de andere kant op moet. Tja, dan is anders doen de enige manier.

 

Lees verder

  Big data - bent u klaar om te plukken?

 

Als vereniging kun je alles leren over je leden. Je kunt precies zien waar je leden behoefte aan hebben. En je kunt leren waarom jonge leden lid zouden willen worden. Informatie over de succesvolle leden en waarom ze succesvol zijn. Inzicht in nieuwe verdienmodellen. En nog veel meer. Big data en Business Intelligence zijn toepasbaar voor elke vereniging.

Lees verder

  Exoskeletten veranderen tientallen beroepen en branches

 

Doordat je veel meer kunt tillen veranderen beroepen die daar mee te maken hebben. De gevolgen zijn groot voor mensen en ook voor bedrijven. En dat zijn uw leden dus ook voor verenigingen zijn de veranderingen nu al zichtbaar.

Lees verder