Nieuw gezicht bij Versterking

De leiding van Versterking is sinds kort uitgebreid met Robert Schaap. Hij gaat zich samen met Mathieu Daalder inzetten voor een verdere ontwikkeling van het team van Versterkers dat verenigingen en organisaties ondersteunt.

Laat ik eens heel persoonlijk en dichtbij beginnen: ik ben getrouwd met Andreea. Ik fotografeer graag; het liefst portretten. Daarnaast is reizen mijn passie. Zuid-Amerika heeft weinig geheimen voor mij.

Wat beroepsachtergrond betreft, ben ik al 11 jaar actief in het werven en selecteren van zzp’ers. Daarvoor heb ik vele jaren gewerkt in de verzekeringsbranche. Ik heb gemerkt dat veel organisaties IT’ers inhuren, maar ervaren dat het toch geen goede match is. Terwijl dat wel mogelijk is. Dat vereist goed luisteren en goed selecteren. En een groot netwerk dat je bewust bijhoudt en uitbouwt.

Versterking

Ik verwacht mijn expertise en skills goed te kunnen inzetten bij Versterking en te gebruiken in de wereld van brancheorganisaties, beroepsorganisaties, verenigingen en federaties.
Waarom heb ik gekozen voor Versterking? De wereld van branches, beroepen en verenigingen is zeer divers en interessant. Daarnaast ben ik fan van de no-nonsens cultuur van Versterking.

Wat ga ik doen bij Versterking? Ik ontzorg jouw organisatie. Ik zorg voor de juiste ‘match’ tussen vraag en zzp’er. Samen zorgen we ervoor dat projecten en vervanging succesvol zijn.
Versterking levert extra menskracht aan verenigingen, stichtingen, branche- en beroepsorganisaties. Onze mensen hebben ervaring in het werken voor organisaties met leden en donateurs. Dat heeft veel voordelen voor de organisatie en haar medewerkers.

Kop koffie

Dit alles geeft me veel energie en ik hoop je te ontmoeten op één van onze bijeenkomsten.
Met nieuwe opdrachtgevers bij Versterking wil ik graag eens van gedachten wisselen bij een kop koffie. Bel mij op 06 553 73 071 of e-mail naar rschaap@versterking.nl

Meest recente berichten