Mathieu Daalder wordt compagnon bij Versterking

Waar de zoektocht begon naar een directeur voor Versterking eindigt deze bij een partnership van 50-50 tussen Mathieu Daalder en Daan Hoogendijk. Tot 1 maart 2018 is Mathieu nog directeur van DNA, De Nederlandse Associatie, waar hij in ruim twee jaar tijd een sterke vereniging bouwde. Mathieu zal bij Versterking de functie van Algemeen directeur bekleden.

Daan Hoogendijk zal zich in 2018 vooral richten op AVG activiteiten terwijl Mathieu Daalder zich initieel zal richten op de “Flexschil-activiteiten”.

Gezamenlijke zullen Daan en Mathieu, in nauwe samenwerking met Antoon Scheffers, Versterking door laten groeien, nieuwe initiatieven ontwikkelen en doen waar wij goed in zijn… “Het versterken van professionele verenigingen”.

De wereld van verenigingen is sterk in beweging. En die beweging gaat vooral over veranderen. Verenigingen willen de transitie maken naar de toekomst. Versterking is daarbij partner van verengingen en zal vooral hands-on praktische oplossingen en ondersteuning geven in die transitie.

Door het Versterking collectief van 35 ZZP-ers met verenigingsfocus in te zetten creëren wij samen met verenigingen nieuwe kansen en nieuwe initiatieven die bijdragen aan de toegevoegde waarde voor de leden.

Tevens heeft Versterking een nieuw kantoor.

Het nieuwe adres van Versterking is:

Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht