Opdracht:

Beleidsadviseur

Voor een van onze opdrachtgevers, een brancheorganisatie, zijn wij op zoek naar een beleidsadviseur. Wij zijn op zoek naar iemand voor 24 – 32 uur per week voor een periode van 6 maanden. Start is zo snel mogelijk. De locatie van onze opdrachtgever ligt in de Randstad. Uiteraard is het ook mogelijk om (deels) vanuit huis te werken.

De functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een brancheorganisatie, zijn wij op zoek naar een beleidsadviseur. Wij zijn op zoek naar iemand voor 24 – 32 uur per week voor een periode van 6 maanden. Start is zo snel mogelijk. De locatie van onze opdrachtgever ligt in de Randstad. Uiteraard is het ook mogelijk om (deels) vanuit huis te werken. Ervaring binnen de non-profit sector / verenigingen / stichtingen is een harde eis van de opdrachtgever.

Wat kun je verwachten?

Een leuke opdracht met de volgende werkzaamheden:

 • Het beantwoorden van ledenvragen en het adviseren van leden op inhoudelijk en organisatorisch vlak.
 • Signaleren en analyseren van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen binnen jouw portefeuilles.
 • Proactief lobby voeren op basis van ontwikkelingen of gestelde doelen. Hierbij zelfstandig contacten leggen, samenwerking zoeken met onze stakeholders.
 • Beleidsnotities schrijven voor leden, bestuur en directie met betrekking tot actuele thema’s. Aanspreekpunt en overlegpartner zijn voor leden, collega-verenigingen, overheidsinstellingen en andere stakeholders.
 • Het opbouwen en onderhouden van contacten met leden, stakeholders en externe relaties.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt HBO/WO-gerelateerde werkervaring binnen een bestuurlijke omgeving.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en goed in staat vanuit jezelf zaken te structureren en te organiseren.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen om een relevant netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Je hebt een gestructureerde werkwijze en probleemoplossend vermogen.
 • Je kunt analytisch en strategisch denken en handelen.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.

De voorwaarden

Tarief is, afhankelijk van ervaring tussen de € 6760 en € 9013 ex btw per maand. Tarief is een all-in tarief wat wil zeggen dat reis- verblijfkosten hierin zijn meegenomen.

Over Versterking

Wij zijn Versterking en onze opdrachtgevers zijn toonaangevende verenigingen, brancheorganisaties, beroepsorganisaties, federaties, fondsen, goede doelen en paritaire organisaties. Versterking levert extra menskracht aan deze organisaties. Het gebeurt regelmatig dat een organisatie versterking nodig heeft voor de uitvoering van diverse projecten of tijdelijke vervanging.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met:

Robert Schaap

Direct reageren!

Herken jij jezelf in bovenstaande opdracht? Vul dan het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in. Overtuig ons op een creatieve manier door middel van een goed onderbouwde motivatie voorzien van jouw cv.

Upload je CV
Meerdere bestanden mogelijk