Over ons

Verenigingen sterker maken. Niet alleen meedenken, maar ook vooral meedoen. Daarmee maken we branche- en beroepsverenigingen klaar voor de toekomst. Versterking heeft een enorme expertise opgebouwd. Wij versterken door onze kennis actief toe te passen.  Wij blijven bij je tot de afgesproken doelen zijn behaald.

Over Versterking

Je bent verenigingsprofessional. De wereld binnen en buiten je vereniging is volop in beweging. De meerwaarde van je vereniging is niet vanzelfsprekend. Die moet je iedere dag waarmaken. Ook in de toekomst. Versterking helpt daarbij. Wij versterken verenigingen. Wij zijn een krachtige, vernieuwende en praktische flexschil rond jouw vereniging. We zorgen ervoor dat je leden tevreden blijven en dat je ledengroei realiseert. Dat je financiële vraagstukken worden opgelost. Dat je leden blij zijn. Dat bijeenkomsten goed worden bezocht. Dat en nog veel meer doen wij elke dag, vol passie en energie voor en met verenigingen!

Versterking omvat meer dan 80 professionals. We zijn zo georganiseerd dat we als één opereren. Als flexschil rond je vereniging. Die je alleen gebruikt wanneer dat nodig is.

Al onze professionals hebben meerdere jaren ervaring in het werken voor, met en in ledenorganisaties. Van groot tot klein. Bij branche-, personen- en beroepsorganisaties, sportbonden en ook bij federaties, fondsen, stichtingen en paritaire organisaties.

Wij zijn gefocust op concreet resultaat. Wij versterken je vereniging met diverse diensten, waaronder onze toekomstprogramma’s en onze flexschil. Ze dragen allemaal bij aan een sterke, gezonde en betere vereniging. We blijven bij je tot de afgesproken doelen zijn behaald.

Meer weten? Neem contact op met Mathieu Daalder via mdaalder@versterking.nl of via onderstaande knop en dan maken wij een afspraak voor een kennismaking.

Contact opnemen

AVG-Invulhulp workshop

Deze workshop is bedoeld voor gebruikers van het AVG-programma. In één dagdeel doorloop je dit programma onder leiding van ervaren AVG- professionals. Samen vullen we alle onderdelen van de verschillende stappen in. Je kunt al je vragen direct stellen. Ook maken we samen het verwerkingenregister en de privacy policy van jouw organisatie. We sluiten af met het maken van de AVG-verklaring voor jouw organisatie.

Voor het volgen van de workshop is het noodzakelijk het AVG-programma te hebben gekocht. Dat kan rechtstreeks, maar in veel gevallen ook via je branche- of beroepsvereniging met behulp van een kortingscode of een voucher.

Geschikt voor: MKB bedrijven, non-profit organisaties, stichtingen, verenigingen en andere gebruikers van het AVG-programma.

Programma:
• Stap voor stap door het AVG-stappenplan
• Uitleg over persoonsgegevens, doelbinding en het maken van jouw verwerkingenregister
• Uitleg over Privacy policy en maken van een privacy policy voor jouw organisatie
• Uitleg verwerkersovereenkomsten
• Uitleg van alle stappen over ICT, Organisatie en Medewerker
• Je krijgt veel praktische tips en uitleg
• Leren van elkaar
• Er is ruim tijd voor het stellen van praktijk vragen.
• Eerste versie AVG-verklaring gelijk gereed stap door het AVG-stappenplan

Gegevens
Houdt deze website in de gaten voor nieuwe data van de workshops.

Neem voor vragen over de AVG-invulhulp workshop contact op met Ine-Annet Verstegen. Zij is bereikbaar op 0348-342161 of via
ine-annet.verstegen@versterking.nl

Management

Mathieu Daalder

Heeft een ruime en brede ervaring binnen de verenigingswereld. Hij is in diverse functies werkzaam geweest voor NOC*NSF, meerdere sportbonden en heeft als directeur De Nederlandse Associatie opgezet en uitgebouwd. Mathieu heeft veel ervaring met besturen, management, accountmanagement, ledenwerving, ledenbinding en partnerships.

Daan Hoogendijk

Zorgt voor de inzichten die nodig zijn om ledenorganisaties sterk te maken. Nieuwe verdienmodellen, ondernemerschap en een sterke visie. De energie van Daan zorgt ervoor dat adviezen worden omgezet in daden. Als oprichter van CCI Groep en De Nederlandse Associatie heeft hij gewerkt voor tientallen ledenorganisaties zoals ActiZ, ABU, KHN, NOC*NSF, UNETO-VNI, KNB, KVNR, Nefarma en Vakcentrum.