Voor opdrachtgevers

Snel goede mensen

Verenigingen, stichtingen, branche- en beroepsorganisaties, federaties, paritaire organisatie, fondsen en goede doelen zijn blijvend in beweging. Snel en goed je project realiseren door de inzet van ervaren mensen of een tijdelijke vervanging is essentieel.

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het belangrijk om je medewerkers niet zwaarder te belasten dan nodig en snel versterking te regelen.

Ervaring met jouw soort organisatie

Een vereniging, goede doelen organisatie, of fonds is geen bedrijf. Uniek aan onze mensen is dat ze allemaal ervaring hebben met jouw soort organisatie. Ze weten hoe het is om te werken voor leden en mét leden of donateurs. En hoe je omgaat met stakeholders. Vaak in politiek gevoelige situaties waarin tact en zorgvuldigheid heel belangrijk zijn.

Onze mensen weten hoe ‘het spel wordt gespeeld’. Dus je krijgt een zzp’er met kennis, ervaring en gevoel voor de organisatie en haar doelen. Dat maakt echt het verschil.

Kennis en expertise

Versterking heeft veel kennis opgedaan bij andere verenigingen, samenwerkingsverbanden en goede doelen organisaties. Wij ondersteunen op een breed gebied, van interim-management tot organisatie van bijeenkomsten en van beleidsondersteuning tot woordvoering.

Versterking levert communicatiemedewerkers, beleidsmensen, ledenwervers, organisatoren van bijeenkomsten en events, ledenondersteuning, assistenten, medewerkers ledenservice , marketingspecialisten en administratieve ondersteuners en ook, interim managers en interim directeuren.

Je eigen account­manager

Je krijgt als onze klant veel aandacht en ondersteuning via één aanspreekpunt, jouw eigen Account Manager. Die is bereikbaar en reageert snel. Die luistert naar wat je zoekt en wilt. Voor elke uitdaging vinden wij de passende Versterker.

Onze Account Managers hebben jarenlange ervaring in het matchen van opdrachten en kandidaten. Daardoor heeft elke opdracht een vliegende start en krijgt de organisatie snel en precies de juiste Versterker die nodig is om de opdracht / het project uit te voeren.

Wij versterken onder andere: