Voor professionals

De mooiste opdrachten

Jouw werk wordt veel aantrekkelijker door samen te werken met Versterking. Mooie opdrachten bij aansprekende organisaties. Daar krijg je energie van. Je ontwikkelt jezelf graag, brengt graag ervaring in en leert ook graag nieuwe dingen.

Vind snel nieuwe en afwisselende opdrachten

Wij staan in direct contact met heel veel opdrachtgevers. Zo kunnen we gemakkelijk en snel aan een interessante opdracht helpen. Hierdoor hoef je geen kostbare tijd te besteden aan het vinden van nieuwe opdrachten. Dat doen wij voor jou.

Onze klanten zijn toonaangevende verenigingen, brancheorganisaties, beroepsorganisaties, federaties, fondsen, goede doelen, federaties en paritaire organisaties (van werkgevers en werknemers).  Ze werken vrijwel allemaal “not for profit”. Daardoor vaak ook aan een betere wereld. Dat is belangrijk. Voor Nederland, voor hen én voor jou.

Werken met collega's

Als je Versterker wordt, krijg je er direct veel nieuwe collega’s bij! Binnen Versterking en bij de organisaties waar je gaat werken.

Vind je het belangrijk om af en toe te kunnen overleggen en sparren met collega’s? Kennis uitwisselen, bijpraten en vragen aan elkaar te stellen? Maak kennis met Versterking en versterk jezelf.

We werken actief aan kennisdeling. We zien elkaar live op kwartaalsessies. Door presentaties van casussen en oplossingen leer je snel bij. Wij helpen je proactief met kennis, ondersteuning en training.

Wij steunen jou met kennis

Wij helpen je met je vaardigheden te verbeteren door het uitwisselen van praktijkervaringen. Meerdere Versterkers zijn ervaren krachten in hun vakgebied. Anderen hebben goede ideeën en kennis die ook voor jou relevant kunnen zijn. Wij helpen elkaar en versterken elkaar op onze kwartaalbijeenkomsten.