Over Versterking

Meedenken en
meedoen

Versterking en de Versterkers hebben een enorme expertise op het vlak van verenigingen, stichtingen, branche-, beroepsorganisaties, federaties, paritaire organisatie, fondsen en goede doelen.

Wij willen deze organisaties helpen hun doelstellingen te realiseren door tijdelijke inzet van gespecialiseerde vakkrachten.

Dus niet alleen meedenken, maar vooral ook meedoen. Onze mensen zijn inzetbaar voor speciale projecten, als interim en voor tijdelijke vervanging.

Wij zijn actief in uiteenlopende werkgebieden en vele functies. Denk aan vakgebieden als communicatie, beleidsontwikkeling, ledenwerving, het organiseren van bijeenkomsten en events, ledenondersteuning, ledenservice, ledenonderzoek en aan taken als schrijven van teksten en redevoeringen, woordvoering en interim management.

Een aantrekkelijke intermediair

Voor zzp’ers is Versterking een aantrekkelijke intermediair. Onze accountmanagers bezoeken dagelijks onze opdrachtgevers om samen de beste match te vinden. Bij Versterking krijg je snel leuke en afwisselende opdrachten.

Het netwerk van Versterking

Versterking omvat meer dan 80 professionals. Al onze professionals hebben meerdere jaren ervaring in het werken voor, met en in ledenorganisaties. Van groot tot klein. Bij branche-, personen- en beroepsorganisaties, sportbonden en ook bij federaties, fondsen, stichtingen en paritaire organisaties.

Meer weten?

Neem contact op met Ine-Annet Verstegen via ine-annet.verstegen@versterking.nl of via onderstaande knop en wij maken een afspraak voor een kennismaking.

Een speciale partner

Versterking is een speciale partner voor opdrachtgevers. Wij spreken jouw taal. We begrijpen wat je wilt. En vinden vervolgens de juiste mensen om het gewenste resultaat te bereiken. Mensen met ervaring met het werk dat specifiek is voor verenigingen en goede doelen organisaties, fondsen, professionele brancheorganisaties en beroepsorganisaties.

De mensen achter Versterking

Versterking beschikt over meer dan 80 professionals. Ze hebben allemaal meerdere jaren ervaring in het werken voor, met en in ledenorganisaties. Van groot tot klein. Bij branche-, personen- en beroepsorganisaties, sportbonden en ook bij federaties, fondsen, stichtingen en paritaire organisaties.

Mathieu Daalder

Heeft een ruime en brede ervaring binnen de verenigingswereld en is mede-eigenaar van Versterking. Hij is in diverse functies werkzaam geweest voor NOC*NSF, meerdere sportbonden en heeft als directeur De Nederlandse Associatie opgezet en uitgebouwd.

Mathieu heeft veel ervaring met besturen, management, account­management, ledenwerving, ledenbinding en partnerships.

Jan van der Reest

Jan, nieuwe partner bij Versterking, is een echte relatiebouwer. Zijn levensmotto, “Samen bereik je meer,” weerspiegelt zijn toewijding aan het verbinden van mensen. Met meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer, richt hij zich op het samenbrengen van mensen en belangen, vooral binnen verenigingen en stichtingen.

Bij Versterking zal Jan zich bezighouden met het uitbouwen van het netwerk en het bevorderen van samenwerking en kennisdeling.

Ine-Annet Verstegen

Ine-Annet is er voor de juiste ondersteuning. Achter de schermen zorgt zij ervoor dat alles binnen Versterking vlekkeloos verloopt. Zij zorgt er bijvoorbeeld voor dat de website up-to-date is, de nieuwsbrief wordt gevuld en verstuurd maar ook dat alle afspraken goed worden ingepland. Tevens is zij het telefonisch aanspreekpunt binnen Versterking. Kortom Ine-Annet is een duizendpoot zodat Versterking en de Versterkers kunnen doen waar zij goed in zijn.

Inzetbaar op maat

Deskundigen en specialisten op deelgebieden met veel verenigingservaring die op maat inzetbaar zijn. En daardoor betaalbaar. Die met jou en je mensen aan de slag gaan. Motiverend en stimulerend. Ons netwerk bestaat uit zzp’ers die allemaal ervaring hebben bij professionele branche-, beroeps- en non- profit organisaties.

Wij versterken onder andere: