5 DEB ‘ontzorgers’ gevonden en geplaatst

In opdracht van DEB (Duurzaam Energie Besparen) hebben we binnen korte tijd 5 ‘ontzorgers’ gevonden en geplaatst. Zij gaan met veel enthousiasme MKB-ers ondersteunen in hun traject om energie te besparen.

DEB.nl
DEB.nl helpt ondernemers met energiebesparing en verduurzaming via een onafhankelijke online tool, die dankzij subsidies kosteloos wordt aangeboden. De tool is laagdrempelig en geeft inzicht in besparende maatregelen die in een korte tijd terug te verdienen zijn. Ideaal omdat er voor veel ondernemers verplichtingen zijn vanuit de Wet Milieubeheer, maar het overzicht hen ontbreekt.

Ontzorgen
Hoe overzichtelijk DEB.nl ook is, veel ondernemers hebben geen tijd om zich hier echt goed in te verdiepen. Onze ontzorgers nemen daarom werk uit handen. Ze zijn opgeleid om MKB’ers te ondersteunen en ontzorgen in het traject op DEB.nl. Zodat de ondernemer zonder veel tijdsinvesteringen toch inzicht kan krijgen in de maatregelen die hij kan doorvoeren om energie te besparen.

Versterking vond snel de juiste mensen
Binnen een korte tijd hebben we 5 enthousiaste ‘ontzorgers’ gevonden, die flexibel zijn ingesteld en het milieu een warm hart toedragen. Ze zijn ervaren in het omgaan met klanten en snappen de behoefte en situatie van de ondernemer.

Meest recente berichten