Versterking verwelkomt een nieuw gezicht aan boord!

Wij zijn blij om de komst van Jan van der Reest, aan te kondigen. Als nieuwe partner bij Versterking brengt Jan meer dan 20 jaar ondernemerservaring met zich mee, met een bijzondere focus op het verbinden van mensen en belangen.

Over Versterking

Versterking levert extra menskracht aan verenigingen, stichtingen, branche- en beroepsorganisaties op momenten dat versterking nodig is voor de uitvoering van projecten of tijdelijke vervanging. Onze ervaren professionals hebben een bewezen staat van dienst in het werken met complexe organisaties die leden en donateurs bedienen.

Over Jan van der Reest

Jan is niet alleen een ervaren ondernemer, maar ook een ware relatiebouwer. Zijn levensmotto “Samen bereik je meer” weerspiegelt zijn toewijding aan het verbinden van mensen. Bij Versterking zal Jan zich richten op het uitbouwen van ons netwerk en het bevorderen van samenwerking en kennisdeling.

We kijken uit naar de frisse ideeën, energie en visie die Jan met zich meebrengt. Zijn passie voor het samenbrengen van mensen zal ongetwijfeld bijdragen aan het versterken van onze missie en het bieden van hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten.

Welkom aan boord, Jan!

Meest recente berichten