Nieuwe dingen realiseren of bestaande processen optimaliseren? Unieke kandidaat

We hebben een unieke kandidaat (met kennis van organisatie veranderprocessen + IT) ) beschikbaar die op interim basis ingewikkelde organisatieprocessen en vernieuwingen kan doorvoeren op afdelingen en tussen afdelingen van branche-en beroepsorganisatie en non-profit organisaties. Normaal gesproken delen wij geen informatie over onze kandidaten. Dat doen we nu wel omdat dit soort capaciteiten weinig beschikbaar komt, maar wel veel gevraagd is.

Onze kandidaat is na de zomer voor 3 – 4 dagen per week beschikbaar om moeilijke organisatorische processen op te lossen en in werking te zetten. Tegenwoordig is IT kennis daarvoor essentieel, maar ook zeldzaam. Een onderscheidende factor van deze kandidaat voor elke organisatie die zichzelf wil verbeteren en vernieuwen. Hij kan de wensen van de directie vertalen naar haalbare doelen die aansluiten op de strategie, een concreet projectplan opstellen en daarna stapsgewijs implementeren. Afdelingen die op een nieuwe manier moeten samenwerken inclusief digitaliseringstrategie worden snel gerealiseerd. Bestaande afdelingen die minder soepel draaien worden geholpen en vlot getrokken. Tijdens het project worden IT, digitalisering, financiën, procesoptimalisatie en verandermanagement facetten geïmplementeerd. Ideaal voor een directie die graag nieuwe dingen wilt realiseren of die bestaande processen optimaal wil laten draaien.

Onze kandidaat kan na de zomer starten met een looptijd van minimaal 6 maanden. Hij heeft veel relevante ervaring als interim manager bij non-profit organisatie en professionele ledenorganisaties.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via ine-annet.verstegen@versterking.nl

Meest recente berichten