Druk op medewerkers door organisaties in beweging

Veel organisaties zijn in beweging door veranderingen in de markt en samenleving. Dat zorgt voor dynamiek en hectiek, met als keerzijde een grote druk op medewerkers. Versterking van buiten kan die druk verminderen, maar alleen als er snel een goede aansluiting is op de eigen medewerkers. Externe ondersteuning helpt, omdat het vinden van vaste medewerkers lastig en soms ook niet mogelijk is.

Daarom gebruiken steeds meer organisaties een flexibele schil van medewerkers die ze kort of lang kunnen inhuren. Precies op maat. Naar behoefte. Voor tijdelijke vervanging of voor nieuwe projecten. Het blijkt vaak een grote uitdaging om ervaren krachten te vinden die flexibel zijn en passen bij jouw organisatie. Dat geldt zeker voor verenigingen. De wereld van non-profit is totaal anders dan die van bedrijven. Een goed gevoel voor verhoudingen, zoeken naar evenwicht tussen verschillende belangen en slagvaardigheid blijkt een lastige combinatie.

De oplossing

Werving op basis van onderbuikgevoel werkt niet. Nieuwe tijden vragen om nieuwe competenties. En ervaring die zorgt voor directe inzetbaarheid. De werving- en selectiespecialisten van Versterking scannen permanent de arbeidsmarkt op zoek naar inzetbaar talent: mensen die ervaring hebben met verenigingen, branches en beroepsgroepen.

Meest recente berichten